Losser

Begin 2019 hebben wij een nieuwe ultramoderne betonfabriek in Apeldoorn gebouwd. Deze draait inmiddels volop. Met een jong dynamisch team wordt er elke dag hard gewerkt om samen resultaten neer te zetten. We breiden ons team graag uit met een;

Losser

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken een losser voor het lossen van de elementen die de vorige dag zijn geproduceerd. Je start vroeg om c.a. 04:00 uur, samen met je collega’s zorg je ervoor dat de elementen onbeschadigd uit de mal worden gehaald en op de juiste bokken worden gezet zodat ze met de transporteur naar de bouw gebracht kunnen worden. Ben je nog onervaren geen probleem wij leren jou dit graag!

Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten.
Het bedrijf staat onder dagelijkse leiding van een algemeen directeur, een commercieel directeur en een operationeel manager. Gezamenlijk sturen zij ruim 100 mensen aan die werken in engineering, werkvoorbereiding, productie en staf.

Wat vragen we?

  • Je bent een vroege vogel en je vindt het niet erg om vroeg te beginnen.
  • Je kan overweg met de bovenloopkraan en heftruck
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een goed en mooi eindproduct.

Wat bieden we je?

  • Een dynamische werkomgeving in een jong team;
  • Een marktconform salaris;
  • Een fulltime functie;

Contact

Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je uit deze te stellen aan Saskia de Kleuver, 085 1122360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar hr@preco.nl.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!