Werken bij Preco

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Word jij blij van een afwisselende functie? En heb jij interesse in human resources? Solliciteer dan direct op office manager HR (FT)

Is het houden van overzicht tijdens een proces peanuts voor jou? Solliciteer dan op de vacature voorman productie

Beschik jij over een goed ruimtelijk inzicht en ben je gemotiveerd om met je vak bezig te gaan? Bekijk dan de vacature voor mallenmaker.

Heb jij technisch inzicht en kan je tekeninglezen? Bekijk dan de vacature voor opbouwer/betontimmerman. 

Ben jij een vroege vogel en kan je overweg met de bovenloopkraan? Bekijk dan de vacature voor losser. 

Ga jij nauwkeurig te werk en heb je ervaring in de beton? Bekijk dan de vacature voor betonreparateur.

 

Uitzonderlijk talent

Staat jouw vacature er niet tussen en zou je graag het team van Preco willen versterken? Mail of bel ons om met je enthousiasme ons te overtuigen dat je van meerwaarde kunt zijn binnen het bedrijf!

Stage

Ben je als student op zoek naar een gave plek voor je stage of afstudeeropdracht? Wellicht hebben wij een plekje voor je!

Opleidingsmogelijkheden

BBO Barneveld is het nieuwe opleidingsbedrijf voor de bouwsector in de regio van Barneveld. Een samenwerking tussen De Meerwaarde, MBO Amersfoort en de opleidingsbedrijven in de bouw uit de regio. Ben je op zoek naar een plek waar je kunt werken en leren voor een carrière in de bouw dan ben je bij BBO-Barneveld aan het goede adres en kun je direct aan de slag! Kijk op de website voor meer informatie.

Contact

Ben je enthousiast en zou je graag solliciteren? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via hr@preco.nl of 085-1122360.