Zaterdagkracht

Begin 2019 hebben wij een nieuwe ultramoderne betonfabriek in Apeldoorn gebouwd. Deze draait inmiddels volop. Met een jong dynamisch team wordt er elke dag hard gewerkt om samen resultaten neer te zetten. We breiden ons team graag uit met een

Vacature zaterdagkracht

Wat houdt de functie in?

Je komt te werken in een gloednieuwe betonfabriek en we zijn uiterst zuinig op onze fabriek. Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze bedrijfshal en terrein er piekfijn uit te laten zien en te houden. Taken die hierbij horen zijn: vegen van het terrein met een veegmachine, schoonspuiten onder betoncentrale, het gras maaien en meer van zulke taken. Dit zijn taken die op zaterdag en eventueel  in de avond zullen worden uitgevoerd.

Wie zijn wij?

Preco is totaalleverancier van prefab betonelementen. De productielocatie in Apeldoorn is uitgerust met de modernste technieken en een ultramoderne betoncentrale. De betonelementen die wij produceren worden onder meer ingezet in utiliteits- en woningbouwprojecten.
Het bedrijf staat onder dagelijkse leiding van een algemeen directeur, een commercieel directeur en een operationeel manager. Gezamenlijk sturen zij ruim 100 mensen aan die werken in engineering, werkvoorbereiding, productie en staf.

Wat vragen we?

  • Flexibel inzetbaar
  • Een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent vijftien jaar of ouder
  • Je weet van aanpakken en werkt graag met je handen.

Wat bieden we je?

  • Een leuke functie 3 tot 9 uur per week
  • Een dynamische werkomgeving in een jong team;
  • Een marktconform salaris;

Contact

Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je uit deze te stellen aan Teus Kuijsten, algemeen directeur, 085 1122360. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en je CV naar hr@preco.nl.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!