In 2004 werd het fundament van Preco gelegd, onder de naam Cervix Beton.

Sander van den Bosch is in 2004 in Kootwijkerbroek zelfstandig begonnen met het produceren van prefab betonelementen. Op kleine schaal produceerde Sander zijn eigen betonelementen, met name voor de agrarische sector.

 

 

 

Na enkele jaren werd de vraag zo groot, dat Cervix Beton genoodzaakt was om uit te breiden. Het bedrijf verhuisde in 2012 naar Ede. In deze moderne betonfabriek heeft Cervix Beton met het team mooie producten mogen produceren en leveren.

CERVIX BETON

Een nieuwe start

Cervix Beton is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat voortdurend innoveert en uitbreidingen realiseert. In voorjaar 2019 hoopt Cervix Beton zich te vestigen in een nieuwe betonfabriek langs de A1 in Apeldoorn. Omdat hiermee grootse plannen worden neergezet, is er gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam inclusief een nieuwe huisstijl: Preco!

Een geheel nieuwe betonfabriek met een sterk team: veel mogelijkheden en mooie kansen! Preco speelt in op de behoeften van de klanten en de stijgende vraag naar efficiency op de bouw. Het ontzorgen van de klant staat daarom centraal! Preco is sterk in het produceren en leveren van diverse betonelementen; van een constructieve wand tot een kolom of vloer. Als laatste wordt het pakket compleet gemaakt, door het leveren van montage. Zo kan een project volledig uit handen worden gegeven. Neem gerust even contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Beton van a tot z

Bij ons staat het ontzorgen van de klant centraal

Preco speelt in op de behoeften van de klant en de stijgende vraag naar efficiency op de bouw. Het ontzorgen van de klant staat centraal! Bij Preco heeft u de mogelijkheid om een project van A tot Z te laten realiseren, inclusief montage. Kijk snel verder op deze website wat Preco u te bieden heeft.

Werkwijze
engineering_8db5cfce
Engineering

Engineering

Flexibel & snel schakelen

levering-2
Productie

Productie

Veel mogelijkheden & snelle levertijden

levering-1
Levering

Levering

In eigen beheer & klantwens centraal

montage_26af3353
Montage

Montage

Volledig & in samenwerking met klant

Team

Maak kennis met ons team

Teus Kuijsten

Algemeen directeur

Theo Kool

Commercieel directeur

Sander van den Bosch

Technisch directeur

Werner van Drie

Hoofd Bedrijfsbureau

Puck Bottenheft

Tekenaar

Merijn Vlogman

Calculator

Bjorn Houwen

Calculator

Arda Boelsma

Controller

Inge van de Weerd

Management Trainee